Patricia Silvestre, nova fiscal adjunta

El Govern l’ha nomenada després que obtingués la millor puntuació en el concurs per cobrir la vacant existent al ministeri públic

El rètol de les dependències de fiscalia a la nova seu de la Justícia.
El rètol de les dependències de fiscalia a la nova seu de la Justícia.

La fiscalia compta, des d’aquest dimecres, amb un reforç. El consell de ministres ha nomenat Patricia Silvestre com a nou integrant del ministeri públic. La proposta, posada sobre la taula pel cap de Govern i que segueix el que s’havia indicat des del Consell Superior de la Justícia, la converteix en nova fiscal adjunta.

Segons s’ha explicat en un comunicat des del Govern, Silvestre va obtenir la millor puntuació en el concurs convocat en el seu dia per cobrir la plaça vacant existent. Així ho va posar en relleu el tribunal de selecció del CSJ. I la proposta ha estat acceptada per l’executiu.

D’aquesta forma, el ministeri públic amplia el nombre d’efectius. Silvestre s’incorpora a un equip que compta amb el fiscal general, Alfons Alberca, tres d’adjunt i dos en pràctiques.

D’aquesta forma, la nova integrant de la fiscalia fa un pas més en la seva carrera al món judicial. Havia estat associada durant dos anys al bufet Cases & Lacambra fins que el 2019 es va incorporar a l’equip de Batllia com a oficial. Des del setembre d’aquell any ocupava el càrrec de secretària judicial.

Patricia Silvestre.
Patricia Silvestre.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending