Govern nomena Junyer i París com a nous notaris i prendran possessió el 9 d'abril

Després d’haver resultat seleccionats, han seguit i, posteriorment superat, la formació inicial prevista de forma satisfactòria

Comentaris

Junyer i París, els dos nous notaris.
Junyer i París, els dos nous notaris. Altaveu

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, el nomenament de dos notaris, Jordi Junyer i Jordi París, que es van presentar i han obtingut la puntuació més alta en la convocatòria pel procés de selecció de dos notaris –mitjançant concurs d’oposició– el 22 de gener del 2020.

Després d’haver resultat seleccionats, Junyer i París, dos exbatlles, han seguit i, posteriorment superat, la formació inicial prevista de forma satisfactòria. Així doncs, es procedeix a que el consell de ministres nomeni els dos notaris una vegada hagin prestat jurament o promesa davant del ministre Rossell, prendran possessió de les seves funcions el pròxim dia 9 d'abril.

Inicialment es va presentar al procés de selecció tretze candidats. Tant Junyer com París tenen intenció d’obrir despatx. Van seguir una formació a l la Cambra de Notaris i després van pass ar pels tres despatxos actualment en exercici -els dels fedataris Isidre Bartumeu, Rosa Maria Ferrandiz i Joan Carles Rodríguez.

La seva incorporació ha de contribuir de manera decisiva a resoldre el col·lapse que encara es viu en el sector i que genera dificultats en altres activitats econòmiques com pot ser la immobiliària.

Comentaris (2)

Trending