Fort ensurt a la Seu de la Justícia en ‘despenjar-se’ una de les portes de la sortida principal

Sortosament, quan la vidriera ha caigut no ha atrapat cap persona, en cas contrari hauria pogut sofrir importants danys

Una imatge de la porta caiguda.
Una imatge de la porta caiguda.

Fort ensurt a la Seu de la Justícia. Poc després d’aquest migdia s’ha ‘despenjat’ una de les persones de la sortida principal del recinte. Sortosament, quan la vidriera ha caigut no ha atrapat cap persona, no ha afectat ningú, en cas contrari, i vist el pes que fa la porta, s’haurien pogut haver de lamentar importants danys. Ara mateix s’està intentant indagar què ha passat, més enllà de reparar la porta.

El fet que es tracti de vidres d’alta seguretat ha fet que ni tan sols amb l’impacte a terra aquesta vidriera no s’ha trencat. Al mateix temps, la grossor i fermesa del material és el que fa que tingui un pes molt elevat. Encara que és un dels ensurts més greus que hi ha a les dependències judicials des que es va posar en marxa el setembre de l’any passat, no és la primera anomalia que es viu a l’edifici.

WhatsApp Image 2021 03 19 at 12.31.21
La porta despenjada, al fons, vista des de la primera planta.

De fet, aquest divendres mateix, per exemple, la qüestió de la climatització continuava donant seriosos problemes. El sistema de control de temperatura no funciona i no hi ha termostats a cada sala, amb la qual cosa, i no se sap ben bé perquè, hi ha espais on hi fa calor i a l’espai del costat, en canvi, s’hi pateix fred.

L’edifici encara està en fase de recepció provisional amb la qual cosa les deficiències que sorgeixin han de ser assumides per la constructora i els industrials per ella contractats. En tot cas, s’ha de complir estrictament el contracte que al seu dia hagués firmat l’administració. El ministeri d’Ordenament Territorial es qui va tutelar les obres.

Comentaris (15)

Trending