L’extresorera de l’AMPA de la Sagrada Família empresonada torna a sol·licitar la llibertat

La junta de l’associació deixa clar a la batlle instructora que una vegada s’hagi reparat tot el perjudici causat no hi ha cap motiu per acarnissar-se legalment contra la processada

Escola Sagrada Família d'Escaldes-Engordany
Escola Sagrada Família d'Escaldes-Engordany

L’extresorera de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi Sagrada Família empresonada arran de quedar-se inicialment fins a 47.000 euros, en xifres rodones, de l’entitat, ha tornat a demanar que se l’alliberi de manera provisional després d’abonar la responsabilitat civil, que voltava els 33.000 euros. Sempre que la dona cobreixi la totalitat del perjudici causat, els responsables de l’AMPA no hi veurien gran problema. I en principi hauria de ser així.

La batlle que instrueix la causa que va derivar en la detenció de l’extresorera de l’entitat, una resident de 38 anys, el 21 de març, ha estat practicat la darrera setmana diverses diligències. Per exemple, ha escoltat les responsables de l’AMPA. Més enllà d’altres elements, haurien deixat clar que un cop la processada aboni -això ja ho ha fet el seu entorn familiar- la responsabilitat civil, és a dir, els diners efectivament ‘desviats’, i assumeixi totes les despeses derivades del procés, no hi ha d’haver motius, per a l’AMPA, per acarnissar-se jurídicament contra la dona. Això sí, la decisió està sobre la taula, òbviament, de la batlle encarregada del cas. La quantitat dipositada com a assumpció de la responsabilitat civil ja ha estat acceptada i rebuda per part de l'AMPA, que ja podrà disposar dels diners.

Una imatge del col·legi Sagrada Família.

Relacionat

L’AMPA de la Sagrada Família accepta els diners ‘retornats’ per la tresorera empresonada

Entre altres coses, des de la defensa de la processada i empresonada s’hauria al·legat la situació per la qual passava i que hauria derivat en necessitats econòmiques superiors a les que podia assumir habitualment. Des de la pèrdua d’una familiar a una separació que tot plegat l’haurien fet refugiar en suposades ‘addiccions en línia’ més enllà de prestar diners a un company que també passaria per un mal moment. Per això que no es veuria malament una llibertat provisional condicionada a alguna mena de tractament.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending