Els germans agressors d’un taxista a la Massana hauran d’estar-se tres i cinc mesos a la presó

El tercer presumpte agressor, que està identificat, continua sense haver estat arrestat malgrat que contra ell hi pesa una ordre de detenció

La Batllia ha enviat els dos detinguts a la presó.
La Batllia ha enviat els dos detinguts a la presó. Toni Solanelles

Els dos germans que dimecres a la tarda, amb un company, van agredir un taxista a l’avinguda Sant Antoni de la Massana han ingressat al centre penitenciari després de passar a disposició judicial i hi hauran d'estar cinc i tres mesos respectivament. Els dos homes ja són coneguts per la policia i havien estat prèviament involucrats en altres incidents. El tercer presumpte agressor, que va marxar del lloc dels fets en veure que la situació es complicava, continua en parador desconegut, suposadament.

La Batllia ha condemnat per la via ràpida, és a dir, a través d’una ordenança penal, els dos germans, que haurien atribuït la major part de la responsabilitat de l’agressió al tercer, fugit de la Justícia. La condemna imposada seria de sis mesos al primer dels germans i deu mesos al segon. De presó ferma, però, només n’hauran de fer la meitat. La resta condicional a no tornar-hi i a no apropar-se a la víctima. La diferència en la pena imposada rau en el fet que el primer s’ha beneficiat del fet de tenir 21 anys.

Els tres joves viatjaven en un vehicle que va tenir un incident de trànsit amb el taxi de l’agredit a l’altura de la zona de la Serra de l’Honor. Arran d’una competència de velocitat suposada que hauria causat un cert malestar als joves, quan el taxi es va aturar perquè el seu conductor pogués deixar el passatger que portava, els ocupants de l’altre vehicle el van aturar també al mateix indret i van sortir-ne per abraonar-se sobre el taxista.

La Massana és la parròquia amb més augment de residents.

Relacionat

Una batussa a la Massana acaba amb un taxista ferit i com a mínim dos detinguts

Hi va haver cops i puntades de peu i alguns testimonis asseguren que els agressors haurien usat un objecte tipus bat de beisbol o barra de ferro. Les fonts presencials no van precisar més. Sia com vulgui, l’agredit va sofrir almenys un trau al cap que el va portar a l’hospital, on se’l va atendre i se li va donar l’alta sense cap altra lesió que algunes contusions.

Els dos germans, ara ingressats al centre penitenciari, van ser controlats i detinguts a l’arribada de la patrulla policial. El tercer suposat agressor va fugir i malgrat que està identificat, segons les fonts, ara per ara no s’ha arrestat perquè no se l’ha localitzat. Amb tot, hi ha una ordre activa de detenció o, almenys, de posada a disposició de la Batllia.

Comentaris (1)

Trending