Empresonada una dona per obviar de manera reiterada una ordre d’expulsió

Arrestada aquest dijous, les autoritats judicials s’haurien afartat que fes cas omís a les seves decisions i l’han acabat enviant de manera provisional al centre penitenciari

Accessos al centre penitenciari.
Accessos al centre penitenciari. Toni Solanelles

Una dona de 36 anys, de nacionalitat colombiana i no resident tot i que molt vinculada a la Seu d’Urgell segons algunes fonts, ha estat empresonada les darreres hores per obviar de manera reiterada almenys una ordre d’expulsió per les autoritats judicials del Principat. L’expulsió, segons les fonts consultades, es manté vigent.

La dona hauria estat arrestada aquest dijous en ser detectada per agents de policia i corroborar que, efectivament, pesava sobre controlada una ordre de prohibició d’accés al Principat. I no seria la primera vegada que incorria en aquesta falta. Davant d’això, i una vegada posada a disposició judicial, la Batllia va concloure que hauria comès un delicte menor continuat de desobediència greu i que davant la reincidència en incomplir l’expulsió dictada, se l’enviava al centre penitenciari de manera provisional.

No seria l’única persona -n’hi hauria dues més- que les darreres hores han estat detingudes per no respectar ordres judicials. En els altres casos, però, i ara per ara, se’ls va acompanyar al punt fronterer en dictar-ne la seva expulsió i, de moment, res més.

Comentaris (1)

Trending