Un any i mig sense permís de conduir a la dona que va causar el col·lapse als túnels de la Massana

De 65 anys, va ser detinguda aquest dimarts poc després de les 6 de la tarda per veure’s implicada en un xoc en cadena a la zona de l’oratori de Sant Antoni i donar 2,08 d’alcoholèmia en el control, que assegura que serien producte de la ingestió d’un medicament

Retencions generades dins els túnels arran de l'accident.
Retencions generades dins els túnels arran de l'accident.

La Batllia ha dictat la retirada del permís de conduir durant un any i mig a la dona de 65 que va ser detinguda aquest dimarts a la tarda per donar positiu en un control d’alcoholèmia després de veure’s involucrada en un xoc en cadena a la zona de l’oratori de Sant Antoni, als túnels de la Massana, que va generar un important col·lapse que va arribar al centre del país. Tot i ser poc després de les 6 de la tarda, la detinguda va marcar un no gens menyspreable 2,08 a l’etilòmetre.

En l’accident en qüestió s’hi van veure implicats tres vehicles, tots amb placa andorrana. I més enllà de les fortes retencions que va originar, no va comportar ferides a cap dels ocupants dels cotxes. La conductora d’un d’ells era aquesta dona que durant la jornada d’avui ha passat a disposició judicial. Davant el batlle de guàrdia ha assegurat que la taxa que va donar després de bufar estava magnificada pel fet que es pren un fàrmac que juntament la ingesta d’una minsa quantitat d’alcohol li hauria produït una reacció que li hauria fet perdre reflexes al volant i, sobretot, disparar-li la taxa.

Un control d'alcoholèmia.

Relacionat

Detinguda per donar positiu per alcohol una de les conductores de l’accident al túnel de Sant Antoni

Sia com vulgui, se li ha fet un judici ràpid, una ordenança penal, i en el marc de la mateixa, i abans de ser alliberada, ha estat condemnada a un mes d’arrest condicional, a divuit mesos de retirada del carnet de conduir -que en aquests casos sol ser la pena principal per les implicacions que comporta- i 300 euros de multa. Just encara no una hora després de l’accident en què es va veure involucrada la dona un altre vehicle va bolcar prop de l’oratori a la sortida dels túnels. És a dir, a la mateixa zona. El conductor i únic passatger va resultar il·lès.

Comentaris (4)

Trending