Detinguda per donar positiu per alcohol una de les conductores de l’accident al túnel de Sant Antoni

La dona, de 65 anys, va marcar una taxa de 2,08 grams per litre de sang després del xoc en cadena entre tres vehicles que va col·lapsar la pujada cap a la vall del Nord

Comentaris

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. ARXIU

L’accident en cadena que va tenir lloc ahir a la tarda a la carretera general 3, a l’altura del túnel de Sant Antoni, s’ha saldat, danys materials i ferits a banda, amb la detenció d’una de les conductores implicades. La dona conduïda amb una taxa d’alcoholèmia molt superior al límit penal. Per això, haurà d’afrontar càrrecs per un delicte contra la seguretat en el trànsit.

El sinistre va tenir lloc cap a dos quarts de set de la tarda. Per tant, en plena hora punta. S’hi van veure implicats fins a tres vehicles que van topar en cadena a la carretera, a la sortida del túnel. Els fets van provocar importants retencions de trànsit a l’hora de pujar cap a la Massana i Ordino.

Com és preceptiu, la policia va procedir a fer la prova d’alcoholèmia als tres conductors dels vehicles implicats. I una d’ells, una dona de 65 anys, va donar positiu. De fet, la marca era molt més elevada del límit que fixa el delicte penal: 0,8 grams per litre de sang. Al control va donar 2,08. Per tant, més del doble.

Lògicament, es va procedir a la seva detenció. Haurà d’afrontar càrrecs per un delicte contra la seguretat en el trànsit. I més, concretament, per conduir sota els efectes de l’alcohol.

DETENCIONS PER DROGA

Des del cos d’ordre també s’ha informat de tres intervencions, en aquest cas per delictes contra la salut públic. Així, es van detenir tres persones, cap d’elles residents. Un, de 25 anys, per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. I dos més per intentar entrar al país amb droga: una dona de 26 anys a qui es va enganxar amb 0,6 grams de l’anomenada cocaïna rosa (tusi) i un home de 25 que duia 0,8 grams de cocaïna.

Cua per accedir a la Massana.

Relacionat

Dos accidents al túnel de Sant Antoni provoquen retencions al centre del país

Comentaris (2)

Trending