Jover atribueix la majoria d'augments de preus als proveïdors

Ha anunciat que s'ha obert un expedient a un establiment de menjar ràpid per emportar que no tenia l'autorització.

El ministre portaveu, Eric Jover abans de la roda de premsa d'aquest dimarts.
El ministre portaveu, Eric Jover abans de la roda de premsa d'aquest dimarts.
Eric Jover ha comentat que s'han detectat alguns casos d'augments abusius de preus però que en la majoria d'ells ha estat com a conseqüència de la pujada que han fet els proveïdors. El ministre portaveu també ha dit que el compliment dela reobertura és màxim i ha anunciat que s'ha obert un expedient a un establiment de menjar ràpid per emportar que no tenia l'autorització.

Ha recordat que els inspectors de comerç i els agents del Cos de Policia estan treballant a fons per garantir el compliment de les recomanacions del Govern als comerços. Jover també ha assenyalat que quan puguin tornar a obrir, els hotels i els restaurants hauran de fer una revisió dels seus aforaments que podrien veure's limitats al 30% de la capacitat dels locals. De fet, la restauració, els concerts i les festes majors seran les darrerers activitats en recuperar-se per evitar un rebrot de la malaltia del coronavirus.

El ministre també s'ha referit al turisme i ha dit queque si França i Espanya limitessin el turisme a l'estiu al seu territori, el Govern seria "molt proactiu" perquè es considerés Andorra també 'turisme domèstic'. Segons Jover, "en el futur els turistes triaran aquelles destinacions que hagin gestionat de manera correcta la crisi sanitària i hagin implementat diferents dispositius de seguretat. Per tant, s'haurà de reformular el missatge d'Andorra Turisme".

Finalment, Eric Jover ha indicat que  el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, s'ha reunit aquest dimarts amb els membres del Consell Econòmic i Social (CES)  per explicar com queda definit finalment el segon paquet de mesures econòmiques després de la seva aprovació per part del Consell General el dissabte passat.

 

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending