Josep Areny dirigirà el Centre de Formació d'Adults

El fins ara ambaixador al Consell d'Europa ocuparà el càrrec que va deixar Roser Suñé

Josep Areny en un acte del Consell d'Europa
Josep Areny en un acte del Consell d'Europa
Josep Areny assumirà la direcció del Centre de Formació d'Adults (CFA) d'Aixovall en substitució de Roser Suñé que va deixar el càrrec per ser la primera síndica de la història d'Andorra. Als darrers anys, Areny ha estat l'ambaixador al Consell d'Europa amb seu a Estrasburg. Areny té una llarga trajectòria al ministeri d'Educació on ha treballat de professor, d'inspector i ha estat cap d’àrea d’Exàmens Oficials i de Reconeixement de Titulacions.

El ministeri d'Educació i Ensenyament Superior és un dels que ha patit més canvis amb l'arribada del nou executiu. Hi ha hagut una nova ministra, Ester Vilarrubla, nomenaments de diversos directors, reubicacions i mobilitats. Una d'aquestes és la de l'exambaixador al Consell d'Europa, Josep Areny que passarà a dirigir el Centre de Formació d'Adults (CFA), un lloc que ocupava l'actual síndica general Roser Suñé.

Areny té una àmplia trajectòria al ministeri. Primer com a professor per convertir-se després en un dels dos primers inspectors del sistema educatiu andorrà juntament amb Francesca Junyent. Posteriorment va ser director amb Roser Bastida de ministra i més endavant es va ocupar de l'àrea d’Exàmens Oficials i de Reconeixement de Titulacions.

El 17 de juliol del 2017 va ser nomenat ambaixador permanent d'Andorra al Consell d'Europa en substitució d'Esther Rabasa. El seu objectiu era mantenir la línia educativa que ha guiat l'acció d'Andorra a Estrasburg des del 2012 per la ciutadania, els valors i tots els aspectes als quals va lligada. La vacant d'Areny a l'àrea d’Exàmens Oficials i de Reconeixement de Titulacions va ser ocupada per Jordi Llombart que amb l'inici del nou curs escolar tornarà al seu lloc de tècnic a l’àrea d’ensenyament superior.

Comentaris (1)

Trending