Jordi Galobardas es perfila com a nou president de l'AGIA

Comentaris

Jordi Galobardas continua com a president de l'AGIA
Jordi Galobardas continua com a president de l'AGIA ARXIU

Jordi Galobardas presidirà el Col·legi d’Agents i Gestors Immobiliaris d’Andorra (AGIA) si no hi ha cap canvi des d’ara fins dijous de la setmana que ve, quan és previst que se celebri l’assemblea de l’esmentat organisme. Galobardas lidera la única candidatura que s’ha presentat fins ara. L’actual representant dels patrons a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ja havia presidit l’AGIA entre el 1994 i el 1998. Dos dels homes forts de la junta que encapçalarà Galobardas seran Joan Toribio i Jordi Ribó, que serà el nou president de FIABCI, que des del 2012 presidia Galobardas.

La candidatura liderada per qui també és el president de l’Associació de Promotors Immobiliaris d’Andorra (APIA) pretén dotar d’una major personalitat l’AGIA i encaminar-la cap a un rumb que, segons les fonts, Galobardas i altres integrants de la previsible futura junta consideren que ha perdut amb Antònia Sevé al capdavant. A l’actual presidenta se li retreu, internament, que hagi fet actuacions i fins i tot manifestacions públiques que han debilitat el sector. L’immobiliari és un món complex que va molt lligat a l’entorn financer del Principat. I en el moment convuls que viu la plaça, la convulsió també afecta, per bé o per mal, segons com es miri i qui ho miri, el sector del totxo.

Galobardas va estudiar econòmiques a la Universitat de Barcelona entre el 1978 i el 1983. Després i durant un lustre la seva activitat professional va estar lligada al Banc Agrícol. A partir del 1989 passa a capitanejar la seva pròpia societat immobiliària Land SAU. És agent immobiliari registrat amb el número 003 a l’AGIA. De la seva banda, Jordi Ribó, que molt probablement substituirà Galobardas al capdavant de FIABCI Andorra és des de fa poc més d’un any el vicepresident per Europa de FIABCI. És el director general de la immobiliària On Viure. De la seva banda, Joan Toribio ocupa el mateix càrrec a Nou Aire.

Comentaris

Trending