Jordi Balsa proposa un portal web que faci més “transparent” la gestió a Ordino

El candidat de Terceravia a cònsol major explica que el lloc permetria accedir “a tot el que fa el comú”, incloent-hi les adjudicacions directes, sobre les quals, però, “no sospitem de cap”

Balsa, amb la número 2, Encarna Vázquez.
Balsa, amb la número 2, Encarna Vázquez.

Jordi Balsa, cap de llista de Terceravia a Ordino ha defensat la necessitat de “transparència” en la gestió comunal. Per això, la formació proposa convertir la web de la corporació en un portal mitjançant el qual es pugui accedir a qualsevol informació de l’activitat de l’entitat.

Així ho ha explicat el candidat a cònsol major. “Aquest és el motiu que tenim des de la nostra candidatura per a facilitar l’accés a la informació de les gestions que realitza el comú, com per exemple en el cas de les adjudicacions directes”, ha manifestat el cap de llista, que entén que la forma més senzilla per aconseguir aquest objectiu és potenciar la web comunal.

“Un dels punts és que el portal web del comú sigui fàcil i que la gent pugui buscar els temes de manera senzilla per al ciutadà de peu de carrer”, ha comentat. Tot i això, Balsa ha remarcat que “nosaltres no sospitem en cap cas que hi hagi irregularitats en l’adjudicació directa de treballs, ja que és un mecanisme estipulat a la llei” però que “el que volem és que la gestió sigui transparent i la ciutadania pugui veure que està fent el comú, perquè ho està fent i quines han estat les opcions a escollir i quins criteris ha seguit per a l’adjudicació”.

A més a més, Balsa, que ha estat acompanyat per la número 2 de la llista, Encarna Vázquez, també ha llençat proposta a nivell dels quarts. “Cal recuperar les bones relacions amb ells”, ha apuntat el candidat a cònsol major.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending