Joan Verdú i Candela Moreno demanen disculpes per saltar-se el confinament

Els dos esquiadors admeten amb piulades a Twitter que van cometre un error participant en una festa a un xalet d’Aixirivall

Comentaris

Joan Verdú i Candela Moreno.
Joan Verdú i Candela Moreno.

Joan Verdú i Candela Moreno han demanat disculpes públiques per haver participat el passat cap de setmana, malgrat les ordres de confinament decretades des del Govern per combatre l’expansió del coronavirus, a una festa amb un grup nombrós de persones a un xalet d’un conegut empresari a Aixirivall Ho han fet amb piulades al seu compte oficial de Twitter, poques hores després que el Govern hagi fet oficial l’obertura de dos expedients per un comportament inadequat, que se suma al procediment obert per la mateixa Federació Andorrana d’Esquí (FAE).

Amb els dos missatges a la xarxa social, els dos esportistes fan acte de contrició. Així, Verdú admet ser “un dels dos esquiadors que fan assistir a la polèmica festa” i assegura que vol “disculpar-se públicament per la meva conducta” que, admet, va ser “poc solidària i poc respectuosa en aquests moments tan difícils pel nostre país”. Afirma que “va ser un acte irreflexiu i irresponsable”.

En una línia similar s’expressa Candela Moreno. “El passat cap de setmana vaig assistir a la festa del vídeo que s’ha difós”, reconeix, per després acceptar que “trobar arguments per justificar aquest acte m’és del tot impossible”. Per això, vol mostrar “el meu penediment” i assegura que “aquest comportament no es tornarà a repetir”. Acaba admetent que “he comès un error i demano disculpes”.

El vídeo de la festa, que recull les stories d’Instagram que van compartir una de les assistents, ha generat una important polèmica. I dins la mateixa FAE, un “gran malestar”. Va ser l’ens qui va obrir un primer procés sancionador als dos esquiadors a la vegada que va comunicar els fets a Govern, ja que són beneficiaris de beques ARA: Verdú rep 18.000 euros del programa Elit i Moreno, 6.000 del Promeses.

 

Etiquetes

Un instant del vídeo.

Relacionat

La FAE obre expedient als dos esquiadors enxampats en una festa privada a Aixirivall
Un instant de la festa a què fa referència Goya.

Relacionat

Indignació a la xarxa per una festa privada en què van participar esportistes del programa ARA
Joan Verdú, durant un descens d'una prova anterior

Relacionat

El Govern obre expedient Joan Verdú i Candela Moreno per la festa a Aixirivall

Comentaris (47)

Trending