Commoció a Caldea per la mort sobtada d'un massatgista que s'investiga si té relació amb la Covid-19

L’home, resident portuguès de 43 anys, feia tres dies que patia una gastroenteritis aguda i aquest matí s’ha començat a trobar amb dificultats respiratòries i no s’ha pogut fer res per salvar la seva vida

El SUM s'ha traslladat al domicili de l'home sense que hagi pogut fer res per salvar-li la vida.
El SUM s'ha traslladat al domicili de l'home sense que hagi pogut fer res per salvar-li la vida.
La commoció s'ha instal·lat aquest dijous a Caldea. El personal del termolúdic plora la mort d'un dels seus professionals. I és que la policia i les autoritat sanitàries investiguen la mort d’un home de 43 anys, resident portuguès, davant la possibilitat que es pugui tractar d’un cas de coronavirus fulminant, per dir-ho d’alguna manera. Els sanitaris del SUM s’han traslladat al domicili del finat però ja no hi han pogut fer pràcticament res. Inicialment s’hauria certificat la defunció per una fallada cardiorespiratòria, però s’està analitzant si el ‘problema’ de base ha estat la Covid-19.

La mort de l’home, fulminant, està commocionant la comunitat portuguesa i, especialment, hi ha molta consternació a Caldea. L’home feia uns tres lustres que treballava com a massatgista al termolúdic, on la seva feina era molt reconeguda i ell, personalment, era una persona molt estimada i apreciada. Segons algunes fonts, feia tres dies que patia una gastroenteritis aguda però se li hauria dictaminat quedar-se a casa. Des del termolúdic escaldenc s'ha emès un comunicat en què es "lamenta la pèrdua d’A. P., membre de l’equip de tractaments, gran professional amb una llarga trajectòria a la companyia i molt estimat per tothom. Tot l’equip volem traslladar la nostra gran admiració al nostre company i expressar el més sentit condol a la família i amics".

Segons fonts coneixedores del cas consultades, aquest matí l’home s’hauria trobat amb dificultats respiratòries que li haurien acabat provocant la insuficiència cardíaca que li ha provocat la mort. El SUM no ha pogut fer gran cosa més, en arribar al domicili, que constatar la defunció del massatgista. Quan la policia ha estat alertada i agents del cos s’han personat al lloc des del qual s’havia fet el requeriment l’home ja havia expirat. Amb posterioritat el cadàver s’ha traslladat al dipòsit de cadàvers. S’han activat les analítiques forenses corresponents i les proves de diagnosi de la Covid-19.

 

Comentaris (10)

Trending