Els set aspirants a inspector major finalitzen la fase del psicotècnic

Els actuals inspectors de la policia estan ara a l’espera de les qualificacions; han d’obtenir un sis com a mínim per seguir en el procés

Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia.
Un rètol per distingir l'espai per estacionar reservat a la policia. Toni Solanelles

Els set inspectors del cos de policia que estan immersos en un concurs-oposició per esdevenir inspectors majors han finalitzar recentment la primera fase de la prova selectiva. Es tractava d’un psicotècnic que ha resultat ser, segons les fonts consultades, molt més dur del que ningú no es pensava. La prova ha comptat amb diverses preguntes que s’han hagut de desenvolupar de forma raonada i, també, una entrevista oral personal.

Ara estan a l’espera de rebre les qualificacions, perquè aquesta primera fase és eliminatòria. Per poder seguir endavant en el procés, els aspirants han d’obtenir un sis com a mínim. I, asseguren les fonts, la situació no és senzilla. Com és sabut, tot el procés està marcat per una notable tibantor entre els set inspectors i els dos comissaris majors que hi ha en actiu exercint de policies. I són aquests els que en gran mesura i com a integrants del tribunal, han dissenyat les proves.

Una vegada estiguin clares les qualificacions i, per tant, qui supera aquesta fase, s’hauran de continuar fent proves, com ara la prova teòrica professional. A diferència de la primera, aquesta no és eliminatòria, i es podrà seguir en el procés tot i suspenent aquesta prova, per exemple.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending