La remodelació que es prepara a bombers afectaria cinc places

La voluntat és que hi hagi un sots-oficial cap de sortida per a cada actuació que faci el cos

Imatge de l'acte en què es va anunciar la remodelació.
Imatge de l'acte en què es va anunciar la remodelació. Toni Solanelles

La remodelació que prepara el cos de bombers afectaria cinc llocs de treball i ha de comportar una “reestructuració molt a nivell de funcionament i redefinició de les unitats”, segons que han informat fonts del cos. La reestructuració, que haurà de dotar el cos d’alguns comandaments intermedis més, hauria d’estar a punt en un parell de mesos. A l’estiu, tot plegat hauria d’estar operatiu, segons les fonts.

L’objectiu final és recuperar una figura que estava en desús, per dir-ho així, i garantir que en qualsevol actuació que faci el cos hi hagi en que es denomina un cap de sortida. Tot plegat, segons les fonts, comportaria que s’hagi de fer un doble concurs. D’una banda, perquè dos oficials B2 ascendeixin a B1. I, de l’altra, perquè tres agents ‘rasos’ puguin promocionar a sotsoficial.

Cap de Govern, ministre, secretari d'Estat i direcció de bombers amb els sis agents que han promès el càrrec.

Relacionat

Bombers treballa en una reestructuració de comandaments per fer més eficient el cos

Els caps de sortida tenen el grau de sotsoficials. Per poder garantir que hi hagi caps de sortida en totes les actuacions ordinàries -en les sortides per a intervencions greus hi sol acudir a més a més el cap de guàrdia- falten, doncs, alguns sotsoficials més, situació que es resoldria amb aquest concurs. Al parc central de Santa Coloma hi ha garantit sempre un cap de sortida. Però es vol dotar d’un altre.

Etiquetes

Comentaris

Trending