La policia estrena una ‘oficina mòbil’ per controlar el trànsit i auxiliar accidents

La furgoneta ja estava pressupostada en l’exercici passat però no ha estat subministrada fins ara, el coronavirus n’ha retardat l’equipament

La nova furgoneta, de la casa Mercedes i model Vito.
La nova furgoneta, de la casa Mercedes i model Vito. POLICIA D'ANDORRA

Ben aviat començarà a circular de forma habitual per les carreteres del Principat una furgoneta de la policia que servirà d’‘oficina mòbil’ per a la unitat de trànsit. De fet, el vehicle estava a disposició del cos d’ordre des d’inici d’any, però calia equipar-lo i amb la crisi del coronavirus tot s’ha alentit. Finalment, està ja en servei.

 

Es tracta d’una furgoneta de la marca Mercedes i el model Vito, en una de les games més bàsiques. El vehicle estava pressupostat per a l’any passat però no es va servir fins aquest. Ara ja està totalment equipat perquè pugui fer degudament el control del trànsit i, sobretot, perquè intervingui en l’atenció i anàlisi d’accidents. En el seu interior, per exemple, s’hi poden recollir les declaracions dels testimonis o dels implicats. La majoria de policies dels països de l’entorn tenen vehicles d’aquestes característiques.

De fet, el cos de l’ordre del Principat també havia disposat d’un equip mòbil molt similar. Però una vegada va arribar al terme de la seva vida, el vehicle es va jubilar i no es va tornar a reemplaçar, fins que en el pressupost del 2019 es va creure adient tornar a incorporar aquesta adquisició i ampliar el parc mòbil policial.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending