Lavabos reparats a la frontera del riu Runer i calefacció en marxa al Pas

Els agents de policia lamenten que la direcció i el ministeri només actuïn quan transcendeix de manera pública la deixadesa que es viu a la institució

Una imatge de la part posterior de les dependències policials i de duana al riu Runer.
Una imatge de la part posterior de les dependències policials i de duana al riu Runer. Toni Solanelles

Els agents destinats a la unitat de fronteres que tenen necessitats fisiològiques quan estan destinats a les instal·lacions del riu Runer ja poden fer la ‘feina’ al lavabo. El subministrament d’aigua que durant setmanes va estar fora de combat, ja funciona altra volta amb total normalitat. També rutlla degudament la calefacció del pis de què disposen els agents en les instal·lacions juxtaposades del Baladrà, on els policies destinats al Pas poden descansar.

Ni una actuació ni l’altra, per reparar la falla que hi havia, no han requerit grans esforços ni excessius dies d’actuació, segons que han confirmat fonts policials, que han lamentat que els agents de la unitat corresponent hagin hagut de fer pública la seva situació i el seu malestar per tal que la direcció i el ministeri reaccionessin i adoptessin mesures per solucionar les avaries que hi havia.

La zona on s'haurà d'actuar senyalitzada amb tanques.

Relacionat

“He constatat la forta olor a orina”

Les fonts consultades han assegurat que aquest cas ha evidenciat “la deixadesa per part d’alguns que realment no es preocupen que la gent treballi a gust i amb el material suficient en tot el que escaigui”. Un detall més encara, aquest mateix dimarts es van reparar els telèfons de les garites que feia temps que no funcionaven.

Comentaris (2)

Trending