L’inspector Serrat és l’únic candidat a presidir el nou sindicat de comandaments policials

Només s’ha presentat una candidatura per assumir el comitè executiu, que s’ha d’escollir formalment aquest dilluns per constituir dimarts l’organització sindical

L'inspector Marc Serrat durant una intervenció.
L'inspector Marc Serrat durant una intervenció. ARXIU

Només s’ha presentat una candidatura per assumir el comitè executiu del nou Sindicat de comandaments de la policia d’Andorra (SICOP). Per tant, l’inspector Marc Serrat, que lidera aquesta única llista, esdevindrà el primer president de la nova organització sindical del cos policial. Dilluns es farà l’elecció de la junta directiva i dimarts, de manera telemàtica, se celebrarà l’assemblea constitutiva del SICOP.

Serrat ja presidia la junta provisional en ser el primer que va signar els estatuts fundacionals. L’actual inspector ja ha estat en diferents etapes un dels homes forts del recentment dissolt Sindicat de Policia (SIPA). A diferència d’aquest, el nou sindicat aglutina sols els funcionaris de l’escala superior de la policia. Hi havia una vintena de comandaments en la junta provisionals, entre els quals dos comissaris. Almenys un d’ells, Frederic Gutiérrez, també formarà part de la junta executiva, ostentarà una vocalia tot i ser un dels instigadors la nova organització.

El logotip del sindicat policial.

Relacionat

El sindicat de comandaments policials farà l’assemblea constitutiva el 2 de març

Les fonts consultades han assegurat que una vegada constituït formalment el SICOP no passarà gaire temps que la nova organització passarà a l’acció. Segons les fonts, hi ha molts deures pendents que el nou sindicat pensa reclamar amb celeritat a la direcció. I, si escau, també al ministeri d’Interior com a òrgan de tutela del cos.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending