Govern s’agafa més temps per respondre els nous recursos contra el controvertit concurs d’oficials

L’administració ha traslladat l’expedient als comandaments policials que van resultar triats en el procés de selecció del 2015 perquè al·leguin el que considerin escaient

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.
Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell. ARXIU

El Govern està traslladant als oficials de policia que van resultar seleccionats en el controvertit concurs del 2015 els expedients que inclouen els recursos de dos oficials contra l’execució que el ministeri de Justícia i Interior va fer contra l’execució de la sentència del Tribunal Superior que obligava a recalcular les puntuacions derivades d’aquell concurs. Els recurrents mantenen que s’hi mantenen errades greus i que no es contemplen mèrits que clarament els beneficiarien. L’administració s’agafa un marge més de temps per respondre el concurs.

La legislació actual li permet prorrogar el temps de resposta. I a aquest dret s’ha acollit alhora que ha comunicat als comandaments sorgits d’aquell concurs que tenen tretze dies hàbils des que se’ls notifiqui l’expedient per al·legar allò que tinguin per convenient. El recurs presentat pels sotsoficials que van quedar en les places vuit i nou del concurs (s’escollien set oficials) va contra l’aplicació de la normativa en els càlculs que ha fet l’administració, no pas contra cap dels set escollits.

Façana del despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell.

Relacionat

El serial del concurs d’oficials a la policia continua: recurs contra el recàlcul de les notes

Però tot i així, i d’ençà del procediment judicial relatiu a un concurs per consolidar docents que va obligar a repetir el procés i que va qüestionar que els eventuals afectats de tota la trifulga legal no havien estat informats de la mateixa i, per tant, no s’havien pogut defensar, ara s’informa i es dona tràmit d’al·legacions als tercers en relació amb les pretensions dels dos recurrents. No està gens clar si els notificats voldran aprofitar el procediment i s'estimaran respondre amb silenci.

Comentaris (4)

Trending