Formació sobre les noves tècniques de tir als monitors que han de fer els cursos a la policia

Dos experts de la police nationale francesa han estat aquesta setmana al Principat per transmetre els seus coneixements, fet que permetrà que els agents del cos d’ordre puguin fer classes al país i no haver d’anar a l’estranger

Montors del cos d'ordre fent la formació.
Montors del cos d'ordre fent la formació. CPA

Els monitors de tir de la policia han completat aquest divendres el curs d’especialització per formar els agents del cos en l’ús d’arma llarga. La formació s’ha dut a terme al llarg de tota aquesta setmana i ha estat impartida per dos experts de la police nationale francesa. Paral·lelament, també s’ha treballat per aprendre les noves tècniques d’actuació amb aquest tipus d’instrument.

Segons s’ha informat des del mateix cos, la formació s’ha completat després de fer els corresponents cursos en arma curta i de tir de precisió. Aquests permeten als monitors de la policia, posteriorment, transmetre els seus coneixements en les classes que es fan als agents. D’aquesta forma, no cal que cap membre de la policia andorrana hagi d’anar a altres països.

Justament, els dos formadors sí que han vingut de l’estranger. Més concretament, des de França. Són dos experts de la police nationale. Això ha estat possible en el marc de l’estreta col·laboració entre cossos de seguretat veïns. També es respon a l’aposta per la formació continuada com a garantia  de seguretat.

Cloenda curs monitors tir arma llarga entrega foto final PREMSA HD 28102022 (002)

Comentaris

Trending