Una festa en un domicili particular acaba amb un detingut per amenaçar la policia

Els fets van passar la matinada de dissabte en un habitatge d’Encamp, on s’havia reunit un grup de persones que superava el nombre fixat per les autoritats sanitàries

Una imatge del despatx central de la policia.
Una imatge del despatx central de la policia. Toni Solanelles

El que havia de ser una nit d’entreteniment, d’un cap de setmana festiu, va acabar amb un dels integrants del grup detingut per amenaçar els agents de policia que es van presentar en el domicili particular on hi havia la festa amb l’objectiu de constatar què estava succeint.

Els fets van passar la matinada de dissabte en un habitatge privat d’Encamp. Farts del soroll, del moviment, veïns de l’immoble haurien advertit la policia. Els agents es van presentar passades les 2 de la matinada al lloc requerit. Efectivament, un grup nombrós de persones, un grup que superava en molt allò que estableixen les recomanacions sanitàries, estaven fent una festa.

Un dels presents, segons que ha comunicat la policia aquest dilluns, hauria reaccionat de manera desproporcionada vers els agents en el moment que volia ser controlat. Davant de l’irat comportament, finalment els uniformats van acabar detenint l’home, un resident de 29 anys, acusat d’un delicte d’amenaces i resistència greu a funcionaris de policia en l’exercici de les seves funcions.

Comentaris

Trending