Els veïns de La Querola rebran les claus el març vinent

Els propietaris podran accedir als seus habitatges set anys més tard del que estava previst

Comentaris

Una imatge de La Querola.
Una imatge de La Querola. ALTAVEU

Els promotors del singular projecte de La Querola, a Ordino, entregaran les claus als propietaris el pròxim mes de març, set anys més tard del que estava previst.  Els primers treballs es van iniciar el 2012. La crisi del totxo va generar molts dubtes a l’hora de tirar la promoció per molt que hi hagués la firma d'un arquitecte com el francès Jean Nouvel. També l’aparició de molleres protegides va posar certes dificultats. Durant la fase del formigonat també hi va haver dificultats amb el veïnat. 

Els promotors expliquen que "el projecte és el resultat d’harmonitzar natura, tradició i contemporaneïtat en una ubicació privilegiada. La conseqüència és l’equilibri entre privacitat i integració, oferint una ubicació aparentment aïllada, però des de la qual es pot arribar caminant al poble". Les unitats tenen entre 300 m2 i 1000 m2, amb un mínim de 2 suites completes, i totes disposen de 'Family Room' i pàrquing privat.

El preu preu mitjà del m2 és de 5.800 euros. Així una casa de 327 m2 (ja venuda) surt per 1,2 milions d'euros amb les despeses de comunitat a banda. Aquestes encara no se saben però segons la promotora "els estudis realitzats confirmen que les despeses i el manteniment de les zones comuns serà realment assequible gràcies a la sostenibilitat del projecte". Asseguren que els costos de manteniment seran baixos ja que segons uns estudis s'estalviarà un 70% en el consum energètic i hi ha un alt nivell d'aïllament i l'energia és geotèrmica amb sistema independent per cada casa.

Als darrers mesos les obres han agafat una velocitat de creuer per no incrementar més un ja considerable retràs. 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending