El PS vol saber si es fan les revisions oportunes durant la construcció de l’heliport

El conseller general Pere Baró tramita una bateria de preguntes escrites per saber si es fan les inspeccions necessàries per garantir que se segueixen les mesures de prevenció que es van incloure al projecte

Comentaris

El conseller general del PS, Pere Baró.
El conseller general del PS, Pere Baró. PS

El Partit Socialdemòcrata (PS) vol furgar en les obres de construcció de l’heliport. Per això, el seu conseller general Pere Baró ha tramitat una bateria de preguntes escrites sobre el projecte de la infraestructura. Entre altres coses, demana saber si s’estan duent a terme les inspeccions necessàries per garantir que se segueixen les mesures de prevenció incloses en el projecte.

Així, el parlamentari ha tramitat a Sindicatura una sèrie de preguntes que l’executiu haurà de respondre per escrit. Totes elles tracten sobre la construcció del futur heliport nacional a la zona de la Caubella, a Pal. Aquestes, de fet, fan seguiment d’una demanda d’informació presentada anteriorment.

Baró ha demanat saber si s’estan duent a terme les inspeccions necessàries per assegurar-se de la implementació de les mesures de prevenció que figura al dit projecte i si s’estan realitzant inspeccions. En cas de resposta afirmativa, el conseller general del PS sol·licita conèixer qui les fa, amb quina periodicitat i quin cost tenen, així com quines són les conclusions d’aquestes, desglossades per data d’inspecció.

Finalment, el també president de la formació pregunta per la planta endèmica a la qual es fa referència en els documents que l’executiu va fer arribar al conseller general arran de la demanda d’informació, el qual qüestiona si ja s’ha fet el trasplantament d’aquesta i quin n’ha estat el resultat.

Comentaris (3)

Trending