Ordenament Territorial vol licitar la rotonda de l’antic Punt de Trobada en dos o tres mesos

El ministre Jordi Torres anuncia que ja està en marxa la redacció d'un projecte que forma part del pla sectorial d’infraestructures viàries

Comentaris

La rotonda es construirà molt a prop de l'antic Punt de Trobada.
La rotonda es construirà molt a prop de l'antic Punt de Trobada. Altaveu

El ministre d'Ordenament Territorial, Jordi Torres,  ha opinat que "d'aquí dos o tres mesos" es podran licitar els treballs per a la construcció d'una rotonda a la CG1, a l'altura de la Borda Sabaté, a la sortida sud de l'antic centre comercial Punt de Trobada de Sant Julià de Lòria.  La rotonda havia estat demanada pels gestors i els treballadors del supermercat lauredià.

L'obra es considera essencial i ja s'està redactant el projecte. Ha de facilitar els girs dels vehicles ja que actualment sortint de l'edifici que va acollir el Punt de Trobada i si és volia anar en sentit Sant Julià de Lòria calia anar fins a la rotonda de la depuradora. Això provocava que ens dies de retencions els conductors havien de fer tota la cua de baixada i, a vegades de pujada. 

El consell de ministres de dimecres va aprovar la inclusió de la rotonda en el pla sectorial d’infraestructures viàries. L'enllaç, denominat rotonda de la Juberrussa, tindrà un radi exterior de 23 metres, similar al del nou enllaç ja existent a l’altura de Fontaneda..

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending