Les obres de la nova línia de FEDA generen alta tensió al Tarter

Els veïns del poble canillenc lamenten el soroll “non stop” que des de fa dies han de suportar per culpa dels helicòpters amb què s’està construint la nova infraestructura de transport

https://youtu.be/l2pO7rJDu-U

Les obres de construcció de la nova línia elèctrica de FEDA s’estan convertint en un malson per als veïns del Tarter. El motiu? El fet que per tirar endavant els treballs s’està recorrent a un bon nombre de trasllats de material en helicòpters. I això provoca que durant tot el dia el soroll dels aparells suposi una important molèstia per als residents al poble, més encara quan, per culpa de la calor, és necessari mantenir obertes les finestres.

FEDA avança en la construcció de la nova línia entre Encamp i Grau Roig i aquests darrers dies s’està treballant prop de Tarter. La infraestructura, cal recordar, es considera imprescindible per poder garantir en el futur el subministrament elèctric a tot el Principat. Ara, però, està generant una alta tensió al poble.

I és que els veïns lamenten que ja acumulen prop d’un mes amb els treballs a diferents zones properes a la localitat canillenca. Els helicòpters no només traslladen material amb nombrosos viatges. També es fan servir per a la col·locació dels elements de les noves torres. I això vol dir que durant una bona estona estan suspesos a l’aire a la zona... amb el soroll que això comporta.

La situació, a més, ha empitjorat els darrers dies. L’onada de calor que afecta el Principat fa que, en molts casos, durant el dia sigui necessari obrir els pisos i, per tant, el so dels aparells encara molesta més. “És un soroll non stop”, lamenten.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending