El Govern impulsa millores en la carretera de Vila a Beixalís

L’executiu destinarà 174.000 euros a arranjaments a la via, que els darrers anys ha guanyat presència de ciclistes i, per això, es vol garantir la seguretat

Les obres es faran a la carretea de Vila a Beixalís.
Les obres es faran a la carretea de Vila a Beixalís.

El Govern impulsarà millores en la carretera secundària que va de Vila, a Encamp, a Beixalís, a la Massana. D’aquesta forma es vol millorar la seguretat de la via que, cal recordar, ha guanyat usuaris els darrers temps, especialment entre el col·lectiu ciclista. En total, es destinaran 174.000 euros a les actuacions que han d’estar enllestides, justament, abans de l’estiu.

Els treballs serviran per arranjar un tram de la carretera secundària, concretament el del quilòmetre 6. La via, que enllaça Vila i Beixalís s’ha convertit en un punt habitual per al col·lectiu ciclista, sobretot després de la seva inclusió en proves tan professionals com més amateurs, com ara la ‘Purito’. Per tant, es considera important fer millores que garanteixin la seva seguretat.

De fet, els treballs ara adjudicats són la segona fase d’un projecte del qual ja es va impulsar una primera part el 2019. Llavors ja es van invertir 220.000 euros. Ara, es tira endavant noves actuacions.

El Govern ha adjudicat les obres per un import total de 174.072,76 euros. Les ha encarregat a l’empresa Copa. El termini d’execució s’ha d’allargar durant unes vuit setmanes. Per tant, la idea és que els treballs estiguin enllestits just abans de l’estiu, una època, justament, on s’espera que la carretera tingui una afluència important d’usuaris.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending