Govern destina 197.000 euros a les obres d’arranjament de la xarxa viària de túnels

També s'ha aprovat l'adjudicació definitiva dels treballs de condicionament climàtic i instal·lacions contra incendis de l'edifici annex a l'antic hotel Rosaleda

Un camió del COEX netejant  a l'interior d'un túnel.
Un camió del COEX netejant a l'interior d'un túnel. ARXIU

El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació directa de les obres d'arranjament de la xarxa viària de túnels  per un import de 197.771,22 euros. Els treballs adjudicats se centren en el Túnel del Pont Pla –túnel viari i galeria d'evacuació–, els Túnels de les Dos Valires –viaductes accés boca oest, tub nord, tub sud i galeria d'evacuació i serveis–, els Túnels de Sant Antoni, el Túnel de la Tàpia i el Túnel d'Arcalís.

 

Es va obrir un concurs públic de caràcter nacional, amb procediment obert i contractació ordinària que va quedar desert en presentar-se poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars. Per aquest motiu s'ha considerat, donada la importància de l'execució de les obres, fer una adjudicació directa proporcionada al cost de l'actuació.

Per altra banda, s'ha aprovat l'adjudicació definitiva de les obres de condicionament climàtic i instal·lacions contra incendis de l'edifici annex a l'antic hotel Rosaleda, la seu del ministeri de Cultura, a la parròquia d'Encamp per un import de 269.479,76 euros. La forma d'adjudicació ha estat per contractació directa. El termini d'execució és de quatre mesos. Els treballs emanen de la voluntat del ministeri de Cultura de traslladar els serveis de l'Arxiu Nacional a les dependències adjacents al Rosaleda. Consegüentment, es projecten les instal·lacions de climatització i seguretat contra incendis de les tres plantes de l'edifici annex per destinar-les a arxius.

Després de quedar desert el concurs, en presentar-se poques ofertes i amb imports que superaven les estimacions preliminars, s'ha considerat, fer una adjudicació directa, proporcionada al cost de l'actuació, per tal que l'edifici annex a l'hotel Rosaleda, actualment desocupat, pugui ser aprofitat i utilitzat per a finalitats d'interès general en els millors terminis possibles.

Comentaris (1)

Trending