Indignació per un ‘tall no programat’ al túnel de la Tàpia que genera grans cues

Les retencions arriben fins a Santa Coloma i estan causant un fort malestar en els conductors que volen sortir del Principat, que poden trigar uns 50 minuts entre la capital i Sant Julià

-
-
Aquells conductors que volen sortir del Principat s’enfilen per les parets. El motiu? Un 6 d’agost al migdia s’ha tancat el túnel de la Tàpia, a Sant Julià, per una incidència no programada. Aquest fet està comportant que hi hagi més de tres quilòmetres de retencions, arribant pràcticament fins a Santa Coloma. En alguns casos, hi ha hagut vehicles que han trigat gairebé 50 minuts entre la capital i Sant Julià.

El clam contra Mobilitat com a gestor global del trànsit del Principat és d’allò més notori. Des d’aquest departament sols s’informa del tall no programat i que en breu -és a dir, al tomb de la 1 del migdia- es reobrirà la infraestructura a la circulació i la situació s’anirà normalitzant. Altres fonts han indicat que hi havia prevista una intervenció de manteniment que s’ha allargat més del que es comptava i d’aquí tota la incidència. Puntualment també s’ha tallat el túnel en sentit nord.

Comentaris (3)

Trending