Identificat l’autor dels desperfectes soferts per diversos vehicles estacionats a Incles

La policia té molt avançada la investigació però no hauria encara controlat el jove que va arremetre contra diversos cotxes després que se li recriminés l’elevada velocitat a la qual circulava ell

Vista de la zona d'aparcament al fons de la vall d'Incles.
Vista de la zona d'aparcament al fons de la vall d'Incles.
La policia té identificat però encara no ha procedit a controlar el jove conductor d’un vehicle de matrícula andorrana que diumenge a la tarda hauria reaccionat amb violència contra diversos cotxes estacionats a l’entorn del camí asfaltat que porta fins al fons de la vall d’Incles. El noi hauria trencat els vidres parabrises d’alguns dels automòbils i hauria malmès la planxa d’altres.

L’acció del jove, que segons fonts policials estaria plenament identificat arran de l’enquesta oberta -alguns dels afectats o algunes de les persones que van veure l’actuació del brètol o com se’l pugui qualificar haurien pogut anotar la numeració de la matrícula del cotxe amb què circulava, de plaques andorranes-, hauria estat conseqüència del fet que algunes de les persones que passejaven per Incles diumenge per la tarda li recriminessin l’alta velocitat amb què circulava en un vial poc adequat per córrer molt i on, a més, hi havia força afluència de gent, especialment infants.

Davant la recriminació, el noi va arremetre contra diversos cotxes, especialment i gairebé únicament, segons les fonts consultades, contra alguns dels estacionats que no estaven matriculats al Principat. No està clar, segons algunes fonts, amb que hauria provocat els cops als vehicles, perquè no és evident que amb un simple cop de puny es pugui trencar un vidre, més enllà del dany que s’hauria pogut causar.

Comentaris

Trending