Hores decisives per al motorista accidentat a l’avinguda Salou, que continua crític

Els metges que atenen l’home alemany, de 26 anys, estan pendents de l’evolució del ferit, que va ser intervingut quirúrgicament només arribar a l’hospital de Sant Pau, on roman ingressat

L'helicòpter que va traslladar el ferit en el moment de l'aproximació a Sant Pau.
L'helicòpter que va traslladar el ferit en el moment de l'aproximació a Sant Pau.
El turista alemany de 26 anys que es va accidentar dimarts al matí a l’avinguda Salou continua ingressat en estat molt greu a l’hospital de Sant Pau de Barcelona. Després de ser intervingut en un parell d’ocasions -primer al Principat i després, de més calat, al centre sanitari català-, aquesta jornada i la que ve es preveuen clau per poder determinar el futur de l’home.

El jove alemany conduïa una motocicleta de 400 cc per l’avinguda Salou en direcció a Espanya dimarts vers 2/4 de 10 del matí. Per causes que s’hauran d’acabar de determinar, el motorista va pretendre avançar un camió amb plataforma per la dreta d’aquest. La moto hauria tocat de resquitllada el camió i, a banda del cop que es va donar, sobretot el més greu va ser que va perdre el control del vehicle de dues rodes i va anar a picar contra la barana protectora dels vianants ubicada a poca alçada al voral de la carretera.

A conseqüència del sinistre, l’home va patir un traumatisme cranial i un altre de toràcic. Després de ser atès inicialment al mateix lloc dels fets, el motorista va ser traslladat al centre hospitalari. Se’l va intervenir d’urgència per reduir-li una mica alguna de les lesions que presentava i, especialment, per poder-lo estabilitzar. I a primera hora de la tarda va ser enviat en helicòpter cap a Barcelona.

A l’hospital de Sant Pau se l’hauria tornat a fer passar pel quiròfan. Ara, especialment, per centrar-se en les ferides que li afecten el cap. L’home continua molt greu -es continua tement per la seva vida- i els metges del centre hospitalari barceloní estan pendents de la seva evolució. Les properes hores seran decisives per al futur immediat del ferit.

Etiquetes

Atenció al ferit en el lloc del sinistre.

Relacionat

Traslladat a Barcelona per la gravetat de les ferides el motorista alemany accidentat a l’avinguda Salou

Comentaris

Trending