Traslladat a Barcelona per la gravetat de les ferides el motorista alemany accidentat a l’avinguda Salou

L’home, de 26 anys, hauria picat, primer, contra un camió que pretenia avançar i, després, contra la barana que protegeix els vianants a la voravia i pateix un traumatisme cranial i un altre de toràcic

Atenció al ferit en el lloc del sinistre.
Atenció al ferit en el lloc del sinistre.
Un turista alemany de 26 anys ha patit ferides gravíssimes al cap i al tòrax que l’han obligat a passar pel quiròfan i, després, traslladar-lo a un centre sanitari de Barcelona perquè es puguin fer càrrec de la seva situació. L’home conduïa una motocicleta de notable cilindrada i s’ha accidentat a l’avinguda de Salou, metres més enllà de la rotonda de la Comella en direcció a Sant Julià, quan pretenia avançar un camió.

El sinistre ha passat pels volts de 2/4 de 10 del matí per causes que s’estan investigant. En l’intent d’avançar un camió (camió plataforma marca Man model 15.224 L) amb plaques de matrícula andorrana, la moto, una Kawasaki Z400, hauria colpejat, presumiblement, contra el vehicle i, arran d’aquest primer impacte, hauria anat a parar contra la barana que protegeix els vianants. Especialistes del SUM s’han traslladat fins al lloc dels fets on l’han atès per un període de més de mitja hora. Se l’ha immobilitzat i se l’ha intubat per poder-lo dur fins a l’hospital.

De seguida s’ha vist que les lesions sofertes eren de molta gravetat. En principi patia un traumatisme cranial i un altre de toràcic. Se l’ha intervingut per poder-li reduir les ferides patides i estabilitzar-lo i d’aquesta manera poder-lo traslladar en helicòpter cap a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Malgrat que inicialment s'han aconseguit estabilitzar les lesions més greus, que per això se l'ha pogut enviar a la Ciutat comtal, la vida del motorista corre perill. Durant tres quarts d’hora la circulació s’ha vist alterada tant a l’avinguda Salou com a la de Tarragona a conseqüència del xoc.

Comentaris

Trending