Grandvalira aposta per un 'valor de la casa' per ocupar la direcció de màrqueting

Comentaris

Grandvalira aposta per un \'valor de la casa\' per ocupar la direcció de màrqueting
Grandvalira aposta per un \'valor de la casa\' per ocupar la direcció de màrqueting

Elisabeth Pérez Guiu és la nova directora de màrqueting de Grandvalira. Pérez exerceix des d'aquesta setmana les funcions d'aquest càrrec, anteriorment ocupat per l'actual director general de la companyia, Alfonso Torreño. La societat que comercialitza el producte ofert per Soldeu-el Tarter i el Pas de la Casa i Grau Roig ha informat que el nomenament garanteix la continuïtat de la línia estratègica marcada els darrers anys amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira. 

La nova responsable de màrqueting és una aposta interna. Ascendeix en l'organigrama després de 8 anys de trajectòria al capdavant de les àrees de Publicitat, Investigació de Mercats, Màrqueting Relacional, E-Commerce i Màrqueting Online. De nacionalitat andorrana, Pérez, de 32 anys, és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i en Investigació de Tècniques de Mercat per la Universitat Pompeu Fabra, i Màster de Màrqueting Management per ESADE. Tal com ha informat l'estació a través d'un comunicat, aquest nomenament garanteix la continuïtat de la línia estratègica marcada els darrers anys amb l’objectiu de continuar fent créixer la marca Grandvalira.

Grandvalira ha nomenat una nova directora de màrqueting després que a principis de la temporada d'hivern passada es produís la marxa voluntària de la directora general de Grandvalira-Nevasa i el fins llavors director de màrqueting, Alfonso Torreño, fos situat al capdavant de les àrees de màrqueting i comercial, com a màxim responsable de la societat. 
 

Comentaris

Trending