Govern obre dos nous expedients a comerços

El motiu és desenvolupar una activitat que havia d'estar tancada.

-
-
El ministre portaveu, Eric Jover ha anunciat durant la roda de premsa d'aquest dissabte que s'han obert dos nous expedients a comerços. El motiu és desenvolupar una activitat que havia d'estar tancada. L'expedient s'ha obert en aplicació del decret de regulació de l’activitat econòmica per l’impacte que està tenint el Covid-19.

La policia i els inspectors de comerç continuen la seva tasca per comprovar que s'està complint amb la normativa. Així, els dos comerços que han estat objecte d'un expedient s'afegeixen als quatre d'aquest divendres. El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover ha recordat que en la gran majoria de casos s'està seguint al peu de la lletra el que ha quedat fixat pel decret però que sempre hi ha excepcions."En aquests casos, cal actuar".

A banda de les inspeccions, un altre dels objectius del Govern és que no hi hagi aglomeracions a l'exterior dels centres comercials. Així en alguns d'ells hi ha policies que vetllen perquè no es produeixi cap aldarull. A més, Jover ha recordat que es pagui amb targeta de crèdit per limitar els contactes.

Comentaris (2)

Trending