Govern atorga 1,1 milions en els primers crèdits tous

Es resolen 42 sol·licituds i se'n deneguen 7 perquè no complien els requisits de tresoreria.

-
-
El ministre portaveu Eric Jover ha dit que ja s'han fet 42 resolucions de crèdits tous per un import de 1,1 milions de despeses de funcionament i 71.000 per refinançament. D'aquestes 42 resolucions se n'han denegat 7 perquè no complien els requisits de tresoreria.

Hi ha 1.099 sol·licituds d'ajuda. Jover ha recordat que es treballa de manera intensa per poder resoldre amb la "màxima celeritat possible" totes les sol·licituds entrades per part d'empreses i autònoms. L'objectiu és "garantir el 100% de la plantilla i salari", ha afegit

Ha dit que ja es treballa en un segon paquet de mesures perquè si la situació s'allarga els empresaris no aguantaran. Els ERTOS estan sobre la taula però encara és prematur. S'han de perfilar mesures per situacions de dificultat social. No ha descartat obrir la porta en un futur a fer "retocs de salari a través de convenis col·lectius perquè cada sector d'activitat té un funcionament diferent".

Expedient a una farmàcia

Pel que fa a les inspeccions per part de Consum, el ministre ha indicat que aquest dimecres s'ha obert un nou expedient a una farmàcia per, presumptament, vendre productes a preus abusius. "Serem durs amb aquells que no compleixin", ha subratllat.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending