Gili posa punt final al suspens: dimiteix de consellera i optarà al consolat d’Escaldes

El número 2 de la candidatura del PS és l’advocat Joaquim Dolsa, que haurà de renunciar a la junta electoral a la qual va accedir la setmana passada

Els consellers generals Jordi Font i Susanna Vela han fet de presentadors de la llista.
Els consellers generals Jordi Font i Susanna Vela han fet de presentadors de la llista.
La fins fa mitja hora consellera general socialdemòcrata Rosa Gili ha posat punt i final al suspens sobre la seva possible concurrència als comicis comunals del desembre. Al final, Gili optarà al consolat d’Escaldes i ho farà amb l’advocat Joaquim Dolsa com a número 2 d’una candidatura que han presentat els consellers generals Jordi Font i Susanna Vela. Gili i els seus companys han deixat la decisió pública pel final però la llista estaria força pensada al mil·límetre.

Gili estaria al final satisfeta d’haver fet el pas i decidida a presentar dura batalla a la candidatura de Demòcrates per Andorra (DA), que es presenta en solitari i amb Miquel Aleix i Núria Barquín al capdavant. En les files socialdemòcrates també es considera molt bon candidat Dolsa. En tercer lloc hi apareix l’actual consellera de la minoria comunal Cèlia Vendrell i la quarta és l’exsecretària d’Estat d’Igualtat amb el Govern socialdemòcrata Magda Mata. Seguidament apareixen a la candidatura Joao Lima, Meritxell Massoni, Josep Batalla, Valentí Closa, Antoni Fernàndez, Dolça Fajardo, Meritxell Rosa i Naeko Yamamoto. Ferran Goya i Tomàs Riart són els suplents.A Escaldes hi haurà finalment quatre candidatures, perquè a la d’Unió X Escaldes-Engordany, que és la suma de Liberals i SDP liderada per Higini Martínez i Jordi Moreno cal afegir-hi a darrera hora i encara pendent de validar una llista que presenta terceravia amb Jordi Rubia al capdvant.

-seguirà ampliació-

Comentaris (6)

Trending