Gendarmes enxampen un resident a Andorra circulant a 80 quilòmetres més del previst en una autovia francesa

Els agents van interceptar un Audi RS3 circulant a 207 quilòmetres l’hora quan ho havia de fer com a molt a 130 i li van imposar una multa de 750 euros i la prohibició de conduir a França

-
-
Els gendarmes han imposat una multa de 750 euros i han prohibit de circular per territori francès un resident al Principat d’aquella nacionalitat que agents de l’esquadró departamental del Drôme van enxampar circulant pràcticament a més de 80 quilòmetres del que estava permès. El conductor infractor, de 25 anys, va ser interceptat circulant a 207 quilòmetres l’hora en una autovia en què el màxim permès és 130.

Agents de trànsit de la gendarmeria del lloc de Valence van ser els qui van enxampar el resident a Andorra a bord d’un potent Audi RS3, segons que informa France Bleu. La intercepció es va produir a l’autovia A7, a prop de la població de Pont-de-l’Isère, entre Lió i Montpeller. Els agents anaven a bord d’un Mégane RS degudament equipats per a la detecció de vehicles que circulen amb excés de velocitat.

L’Audi RS3 pilotat pel jove resident al Principat circulava en direcció sud. És a dir, circulava en direcció a Andorra, on el jove pretenia arribar quan va ser aturat. Al jove se li va imposar una multa de 750 euros i, alhora, en detectar que la llicència per conduir originalment obtinguda a França havia estat canviada per un permís del Principat -per poder complir amb la legislació andorrana-, els agents haurien imposat una mesura per la qual el jove no podrà conduir a França.

La informació consultada no especifica si durant una temporada -el més probable- o per sempre més. En tot cas, la prohibició li va ser aplicada des d’aquell mateix moment i va ser l’acompanyant del jove qui va haver de posar-se al volant per prosseguir la ruta fixada fins a Andorra. La intercepció va tenir lloc dijous a la nit.

Etiquetes

Comentaris

Trending