Francesc Camp assumirà directament les competències de Turisme al comú de Canillo

El cònsol menor, Marc Casal, cedeix la conselleria que havia liderat fins ara, la de Finances, a Begoña Rubio mentre que Miquel Casal liderarà la de Benestar i Cerni Pol, la d’Urbanisme

Camp, durant l'acte de presa de possessió.
Camp, durant l'acte de presa de possessió.

El cònsol major de Canillo,. Francesc Camp, assumirà personalment la conselleria de Turisme dins la corporació. El mandatari, d’aquesta forma, tornarà a liderar l’àmbit que, durant vuit anys, va comandar des del ministeri. La distribució de tasques, que deixa Finances en mans de Begoña Rubio i Benestar Social en les de Miquel Casal, s’ha de validar aquest divendres en el primer ple de consell del nou mandat.

Des que es va confirmar que Camp optaria a rellevar Josep Mandicó al capdavant del comú canillenc, un dels punts forts que ha defensat és la seva experiència en un àmbit econòmic clau per a la parròquia com és el turístic. Per tant, no és cap sorpresa que a l’hora de distribuir la presidència de les set conselleries en què s’organitzarà la nova corporació, hagi decidit dirigir personalment la de Turisme, que també inclou Cultura.

En canvi, Marc Casal, cònsol menor, participarà en diferents òrgans, però és l’únic elegit de la majoria que no en comandarà cap. Així, cedeix la conselleria que havia encapçalat en el passat mandat, la de Finances, Administració i Noves Tecnologies, a Begoña Rubio.

Per la seva banda, la de Gent Gran i Benestar quedarà en mans de Miquel Casal. Pel que fa a la resta de conselleries, Obres i Serveis serà presidida per Rafael Casal; Urbanisme, per Cerni Pol; Medi Ambient i Agricultura, per Elisabeth Font; i Joventut i Esports per Anna Palmitjavila.

A diferència del que ha succeït en altres comuns, es mantindran al seu càrrec la secretària general, Meritxell Moya, i l’interventor, Josep Maria Francino. Tot aquest organigrama s’haurà de validar en la sessió del ple de la corporació que se celebrarà aquest divendres al migdia.  

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending