El fisc espanyol busca les pessigolles a Andorra a l’emprenedor digital ‘Lucenathor’

La secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals cerca Adrián Lucena per lliurar-li una notificació en matèria d’intercanvi fiscal

Adrián Lucena.
Adrián Lucena. ARXIU

Fa un temps que Adrián Lucena gestiona el seu ‘imperi’ basat en els rendiments del màrqueting digital des d’Andorra. Lucena és a les xarxes ‘Lucenathor’. És una mena d’influencer no del tot clàssic. En tot cas, procedent de Catalunya, el fisc espanyol està prou al cas de les seves aventures andorranes, i veient que es construeix mansions de més de set milions d’euros i altres quefers, pretén que passi per caixa. O això és el que es desprèn de la cerca que està fent d’ell la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals.

En efecte, el departament liderat per Marc Ballestà publica aquest dimecres al BOPA un edicte per tal de comunicar a ‘Lucenathor’ que té pendent de lliurar-li una notificació en matèria d’intercanvi fiscal. A partir d’aquí, caldrà veure què és que vol l’Agència Tributària espanyola, que de ben segur que vol conèixer fil per randa les actuacions andorranes d’aquest jove emprenedor digital que es va iniciar en l’e-comerç i que a poc a poc ha anat pujant de categoria.

De fet, el que ha acabat configurant és una mena de catàleg, de mètode propi, que és el que acaba comercialiizant, sobre com tenir èxit en el comerç electrònic, com captar clients, com generar interès i, en el fons, com facturar. Després de superar una greu malaltia, Lucena està complint l’objectiu de gestionar diverses empreses que facturessin a tort i a dret. O ha explicat tant que ara és el fisc espanyol que vol rebre les explicacions pertinents.

‘Lucenathor’ té deu dies per presentar-se a recollir la notificació. Si, un cop transcorregut el termini esmentat, Lucena no hagués contactat amb la secretaria d’Estat d’Afers Financers Internacionals, la notificació s’entendrà com a practicada a tots els efectes legals des de l’endemà del venciment del termini assenyalat.

Comentaris (12)

Trending