L’AREB traspassa vuitanta milions més de BPA cap a Vall Banc

És l’onzena resolució de l’agència de resolucions bancàries que acorda declarar com a ‘bons’ clients, en aquest cas una trentena, que es mantenien ‘atrapats’ al banc intervingut

Comentaris

Rètol a l'entrada de la seu de l'AREB.
Rètol a l'entrada de la seu de l'AREB. ARXIU

L’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) ha traspassat cap a Vall Banc uns vuitanta milions d’euros més, corresponents a una trentena de clients que fins ara seguien atrapats a la intervinguda BPA. És l’onzena resolució que l’organisme creat ad hoc per gestionar la crisi derivada del denominat ‘cas BPA’ adopta en el marc de la creació del banc pont que es va acabar venent per una irrisòria quantitat al fons voltor americà JC Flowers.

El BOPA ha publicat aquest dimecres la decisió adoptada dijous passat pel consell d’administració de l’AREB. La resolució és pràcticament calcada a les anteriors. Després que en els processos de revisió que es mantenen oberts, sigui per treballs administratius simples o per decisions judicials fermes, s’hagin declarat com a traspassables nous clients i comptes, s’ha procedit a la transferència dels diners corresponents.

Documents

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending