Andorra intensifica el treball per trobar el prestador de darrera instància

El ministre de Finances, Ramon Lladós, la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Noëlia Souque i el director general de l’AFA, David Cerqueda, s’han reunit amb representants del Banc d’Espanya i de França

Comentaris

Ramon Lladós, Noëlia Souque i Paloma Marín.
Ramon Lladós, Noëlia Souque i Paloma Marín. SFGA

El ministre de Finances, Ramon, Lladós, la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Noëlia Souque, i el director general de l’Autoritat Financers Andorrana, David Cerqueda, s’han reunit aquest divendres a Washington amb les representants del Banc d’Espanya i de França per intensificar la recerca del prestador de darrera instància i altres mecanismes de liquiditat. La visita als Estats Units s’ha tancat amb la participació en la reunió de primavera del Fons Monetari Internacional.

Lladós, Souque i Cerqueda s’ha trobat amb la representant del Banc d’Espanya, Paloma Marín, i  la del Banc de França, Agnès Bénassy-Quéré. L’objectiu, un cop finalitzada la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea, és intensificar la recerca del prestador de darrera instància i altres mecanismes de liquiditat. A banda, també s’han tractat altres qüestions.

El ministre de Finances, la secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals i el director general de l’AFA han tancat la seva visita oficial a Washington amb la participació a la reunió de primavera de l’FMI. Durant l’assemblea, s’han tractat temes com les perspectives econòmiques mundials, el desenvolupament econòmic i el suport als països en vies de desenvolupament.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending