Ferit lleu un motorista en topar contra un cotxe a la carretera de l’Obac

El sinistre ha ocorregut poc després de les sis de la tarda a l’altura d’una gasolinera que hi ha abans d’arribar al creuament que porta cap a Engolasters

-
-
Els equips de salvament i seguretat han hagut d'intervenir per atendre un motorista que ha quedat caigut arran d’una topada que ha sofert contra un cotxe. L’accident, que ha ocorregut pels volts de les 6 de la tarda, ha succeït a la carretera de l’Obac, just a l’altura d’una gasolinera que hi ha poc abans d’arribar al creuament que porta cap a Engolasters circulant en direcció Encamp.

El conductor ha patit lesions de poca consideració i tot ha quedat en un ensurt. En un primer moment s'ha avaluat la possibilitat de traslladar-ho a l'hospital però s'ha constatat que no tenia cap ferida preocupant. L'accident no ha provocat retencions tot i ser una hora de molta afluència de vehicles pels esquiadors que tornaven al centre després del tancament de pistes.

Durant la jornada no hi ha hagut cap altre accident destacable a la xarxa viària. Així mateix, tampoc hi ha hagut grans retencions malgrat que hi ha hagut trànsit intens al matí durant l'accés a les estacions d'esquí i d'entrada per la N-145 des de la Seu d'Urgell.

Comentaris (2)

Trending