Famílies es van començar a endur residents de Salita la setmana passada

Van prendre la decisio quan es van començar a traslladar padrins del centre a un hotel

-
-
Algunes famílies es van endur residents a Salita fa dues setmanes quan es van començar a fer els trasllats a l'hotel. No van haver de signar cap paper i l'única recomanació que se'ls efectuar des del centre va ser que estiguessin a sobre del seu familiar durant set dies per advertir si tenia símptomes que apuntessin a un coronavirus.

Les famílies i el personal de la residència privada es queixen de manca d'informació o que aquesta no arriba de manera correcta. En el cas d'una pacient de la sisena planta que ha estat traslladada a causa del coronavirus i que s'ha informat que patia un problema renal.

Els residents amb símptomes de la Covid-19 estan instal·lats a la primera i a la segona planta. Alguns dels familiars han assegurat que se senten desemparats així com les cuidadores que no parlen davant la por a poder perdre el seu lloc de treball. Algunes d'elles han donat positiu per coronavirus després de les proves corresponents que es van fer durant la setmana passada.

Una altra de les preocupacions dels familiars és la situació del centre quan acabi la pandèmia del coronavirus i demanen que es faci una bona gestió. Salita compta amb 144 places residencials i 30 places de centre de dia.

Comentaris

Trending