La família andorrana Molleví obre el cèntric hotel a Barcelona a la ronda de Sant Antoni

Des del 2018 han estat rehabilitant un edifici històric que té una part de l’immoble protegit amb detalls del modernisme català i el xef Marc Roca com a responsable de la restauració

Façana de l'antiga Casa Bonavista que s'ha respectat en la rehabilitació de l'edifici.
Façana de l'antiga Casa Bonavista que s'ha respectat en la rehabilitació de l'edifici.

Els andorrans han finalitzat, després d'anys, la rehabilitació del centric hotel de Barcelona a la ronda de Sant Antoni on s'ha mantingut la façana amb elements del modernisme català. D'altra banda, Marc Roca estarà al capdavant de la restauració per donar servei als clients de les 43 habitacions i aquells externs que desitgin provar la seva oferta gastronòmica.

Han estat uns quatre anys de treball, però finalment la família Molleví pot posar en marxa l’hotel que, des del 2018, han estat rehabilitant en ple centre de Barcelona, a la ronda de Sant Antoni, al districte de Ciutat Vella de la Ciutat Comtal.

Per fer honor a les 4 estrelles que tindrà l’establiment, la part de restauració, segons  explica ‘Crónica Global’, estarà coordinada pel xef Marc Roca. En aquest sentit, el restaurant tindrà una oferta “fresca, de mercat i de caràcter local”.

La façana principal del futur hotel dóna a la ronda Sant Antoni 84 de Barcelona.

Relacionat

La família que gestiona l’Hotel de l’Isard promou un establiment hoteler al centre de Barcelona

Els treballs de remodelació, com indica el mitjà citat, ha estat a càrrec de l’estudi arquitectònic TDB, liderat per Juan Trias de Bes, que ha respectat la façana original i els elements d’interés de l’edifici, bàsicament elements del modernisme català. Les seves instal·lacions, entre elles les 43 habitacions i la planta de pàrquing, ja estan disponibles pels turistes.

Comentaris (3)

Trending