Expulsen del país un home implicat en una baralla multitudinària al Pas

(Amb vídeo) Va ser detingut en ser identificat com la persona que va donar un cop de peu al cap a un jove que va quedar estabornit a terra

Instant del vídeo on es veu el cop de peu al cap.
Instant del vídeo on es veu el cop de peu al cap.

Un argentí no resident ha estat expulsat del país després de ser detingut per la seva implicació en una multitudinària baralla que va tenir lloc la matinada del dia de Nadal al Pas de la Casa. L’home ha estat, per ara, l’únic detingut pels fets, que va tenir com a major conseqüència les ferides sofertes per un home que va quedar inconscient a conseqüència d’un cop de peu al cap que li hauria donat l’implicat. La batussa va ser molt nombrosa i algunes de les escenes s’han viralitzat aquests dies via xarxes socials.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de quatre de la matinada, a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la localitat encampadana. Concretament, a la cruïlla entre els carrers del Maià i Bearn. Les imatges del vídeo deixen clar que la baralla va ser tan multitudinària –hi apareixen prop de vint persones- com violenta. Es veu de forma clara, a més, com un dels participants cau a terra i rep una puntada de peu directa al cap que el deixa estabornit. No és l’única però, que es pot apreciar al llarg dels segons de gravació, on també es pot comprovar que hi havia implicats tant homes com dones.

Malgrat l’elevat nombre de persones participants en la batussa, per ara la policia només ha efectuat una detenció. En un primer moment, es van identificar a diversos dels implicats, sense que, però, es pogués determinar que cap d’ells fos l’autor de la puntada, que va obligar que la víctima fos traslladada a l’hospital, on va passar unes hores en observació. Posteriorment, i arran de les converses i, també, amb el visionat del vídeo, es va poder identificar l’agressor.

Aquest va ser detingut poc després de la mitjanit del 26 de desembre, a Canillo. Es tractava d’un no resident, de nacionalitat argentina, de 25 anys. Se li va imputar un delicte de lesions i va ser posat a disposició judicial.

Segons fonts consultades per Altaveu, l’home ja no està al país. Arran dels fets, i en ser no resident –presumiblement hauria vingut al país a treballar de temporer però no havia trobat encara feina- se l’ha expulsat per un període de set anys. Per ara, no consta que s’hagi detingut més gent pels fets, tot i que hi hauria almenys dues denúncies presentades davant el cos d’ordre.

Comentaris (3)

Trending