Estupefacció a l’avinguda Carlemany per la presència d’un passavolant demanant almoina

Una patrulla de policia acudeix en les immediacions de la confluència del cèntric vial amb el carrer de la Unió per saber de les intencions de l’home

-
-
La presència d’un home, molt probablement un turista, demanant almoina a l’avinguda Carlemany, a prop de la confluència del carrer de la Unió i davant per davant d’un dels accessos del centre comercial Illa Carlemany ha generat certa estupefacció entre els vianants, residents i visitants. És poc habitual que al Principat es vegin situacions d’aquestes característiques i s’eviten de totes totes. De fet, una patrulla policia ha fet acte de presència al lloc a requeriment d’un ciutadà.

Tot apuntava que es tractava d’un passavolant que demanava diners per poder fer el viatge que tenia previst realitzar. Almenys, aquesta era la intenció que expressava l’home en una pancarta que ha desplegat just en el punt on s’ha assegut a terra fins que s’ha presentat la policia, que l’hauria convidat a marxar. L’avís s’ha donat poc abans de les 3 de la tarda.

Segons les fonts policials consultades, l’home no estava cometent cap delicte penal però difícilment es toleren conductes com la seva. Normalment es mira de saber les intencions de la persona en qüestió i si és estranger se’l convida a deposar la seva actitud i a reprendre-la, si és el cas, en el seu país d’origen. En funció dels casos, s’activen els serveis socials per si cal que prestin algun tipus d’ajuda, especialment si el ciutadà, com no era el cas en aquesta ocasió, fos resident al país.

Comentaris (10)

Trending