Vallnord – Pal Arinsal funcionarà al 100% per aquest cap de setmana i les festes de Nadal

Els gruixos arriben als 180 centímetres i estan obertes totes les pistes i els 30 remuntadors

Dues esquiadores a Vallnord.
Dues esquiadores a Vallnord. VALLNORD-PAL ARINSAL

Vallnord – Pal Arinsal ja ho té tot a punt per seguir oferint el 100% de les seves instal·lacions durant el cap de setmana i les festes de Nadal. L’estació massanenca s’ha marcat com a objectiu mantenir l’obertura amb aquest percentatge fins al 9 de gener amb 46 pistes, 30 remuntadors i uns gruixos que arriben als 180 cm. 

L'’estació augura una setmana de Nadal molt positiva amb previsió d’obertura total de les seves activitats, gràcies a l’arribada de les últimes novetats així com els serveis gastronòmics.Oferirà, durant el període vacacional de Nadal, totes les instal·lacions al 100%. En total, posaran a disposició dels clients les 46 pistes, 27 a Pal i 19 a Arinsal, així com els 30 remuntadors i ambdós sectors connectats gràcies al telefèric que uneix els dos sectors. Unes condicions que es preveuen òptimes gràcies als gruixos que van dels 130 fins als 180 cm de neu. El telecabina que connecta el centre de la parròquia de la Massana amb el peu de pistes de Pal i el telecabina d’Arinsal també estaran disponibles.

Pel que fa a l’Snowpark, ubicat al sector d’Arinsal, els riders podran gaudir de dos nivells: el nivell d’iniciació i l’intermig. Pel que fa als circuits d’esquí de muntanya i raquetes de neu, els esquiadors ja poden gaudir ara mateix del 100% dels seus circuits, nou d’esquí de
muntanya i set de raquetes de neu.

Aquesta és una de les èpoques més especials de l’any, tant per a adults com per a infants. Al sector de Pal i Arinsal, el Peke park i jardins de neu estaran preparats per a l’acollida dels més petits a pistes amb moltes activitats pensades per a ells. I mantenint totes les tradicions a l’estació, Vallnord – Pal Arinsal durant aquest dimecres està organitzant el Caga Tió al sector d’Arinsal i dijous, al sector de Pal perquè els més petits puguin demanar els seus desitjos i emportar-se un premi ben dolç. Finalment, el Patge Reial visitarà l’estació, a Arinsal, el 4 de gener i al dia següent al sector de Pal.

Etiquetes

Comentaris

Trending