Les pistes inicien Nadal amb afluències “lleugerament superiors” a les de l’hivern passat

Les reserves de cara a aquesta setmana i la de Reis són bones i s’espera mantenir el ritme d’usuaris en la gran cita de la temporada

La zona de Soldeu - El Tarter.
La zona de Soldeu - El Tarter. Grandvalira

Les estacions d’esquí valoren de forma positiva els primers dies de les vacances de Nadal. Segons fonts dels dominis, l’afluència d’usuaris a les pistes ha quedat fins i tot per sobre de la de l’hivern passat. A banda, de cara als pròxims dies, es té un bon índex de reserves, fet que permet el sector afrontar amb optimisme la segona part de la gran cita turística de la temporada.

Així, en aquests primers dies festius -tant la setmana passada com el dia de Nadal i Sant Esteve- l’índex d’ocupació de les estacions -enguany ja comptant totes les que estan sota el paraigua de Grandvalira Resorts- ha estat elevat. “Hem notat una afluència lleugerament superior a la de l’any passat”, han apuntat les fonts consultades.

Per tant, de moment satisfacció per aquest primer tram de Nadal. I més tenint en compte que, habitualment, els dies més forts solen ser, justament, un cop passat el 25 i el 26 de desembre. De fet, les sensacions pel futur immediat són, també, positives.

Així, actualment es disposa d’un bon nombre de reserves tant per aquesta setmana com per la de Reis. Es confia, doncs, a mantenir la bona línia d’afluència i poder tancar amb un balanç positiu la cita clau de la temporada hivernal.  

Les sensacions, però, coincideixen amb altres elements que s’han pogut detectar aquests dies, com ara les retencions d’entrada o l’afluència als eixos comercials. Per tant, tot apunta al fet que, a nivell turístic, Nadal ha començat amb bon peu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending