La pista de tubbing més llarga d’Europa s’instal·la a Grandvalira

Aquest dissabte, 28 de gener, s’inaugurarà al Pas de la Casa la pista de 350 metres de descens amb viratges i túnels on es poden assolir velocitats de fins a 60 km/h

La pista de tubbing ubicada a Grandvalira.
La pista de tubbing ubicada a Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira estrenarà aquest dissabte l’Snowtubbing by Dots, ubicat al sector del Pas de la Casa i que, amb els seus 350 metres de descens, passa a ser la pista de tubbing més llarga d’Europa. Al llarg d’aquest recorregut, amb viratges i túnels, es poden assolir velocitats de fins a 60 km/h. Aquesta pràctica es practica lliscant per la muntanya sobre un dònut inflable que, en aquest cas, ho fa per un circuit que passa per sota de les pistes d’esquí.

El nou Snowtubbing by Dots continuarà operatiu un cop s’hagi posat el sol i més enllà de l’horari de les pistes d’esquí gràcies al sistema d’il·luminació que s’hi ha instal·lat. És de baix consum i s’abasteix al 100% amb energia produïda per la central hidroelèctrica de Pessons, que ha estat inaugurada recentment, i les noves plaques fotovoltaiques a les teulades de diversos edificis de l’estació. D’aquesta manera, l’atracció se suma a l’oferta nocturna ludicoesportiva del Pas de la Casa.

L’horari habitual de la pista de tubbing serà cada dia de 12:00 h a 17:00 h, ampliant-se fins a les 21:00 h els dijous i els dissabtes, horari en què també està actiu l’esquí nocturn. A partir del 2 de febrer i fins al 4 de març, ambdues activitats estaran obertes cada dia de la setmana de 12:00 h a 21:00 h.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending