Naturland tanca el Nadal amb una facturació per sobre de la del 2019

Tot i haver tingut un descens de visitants del 20% respecte a fa dos anys, la despesa ha estat un 60% superior

Comentaris

Visitants a Naturland aquest Nadal.
Visitants a Naturland aquest Nadal. Naturland

Naturland ha clos aquest diumenge el període de vacances de Nadal amb una facturació lleugerament superior a les mateixes dates que la darrera temporada precovid. Tot i que la pandèmia s’ha deixat notar en el nombre de visitants, que han estat un 20% menys que al 2019, la despesa ha estat un 60% superior. Per tant, el parc ha vist acomplerts els seus pronòstics, que eren força positius i han pogut mantenir-se així fins a l’últim moment.

Naturland ha estat en actiu, amb totes les activitats engegades, durant 16 jornades, del 25 de desembre fins al 8 de gener. La mitjana de visitants diaris ha estat de 550, que han sigut uns 8.500 en total. Tot i que aquestes xifres són un 20% inferiors a les del mateix període de fa dos anys, s’ha aconseguit que la despesa mitjana sigui un 60% superior, mantenint la tendència que es va iniciar a l’estiu del 2020. Els dies de més afluència han estat de l’1 al 4 de gener, i el públic ha estat de proximitat, sent principalment catalans i francesos.

El producte més venut durant aquestes setmanes ha estat l’entrada Aventura, que inclou activitats a les dues cotes, i dues baixades al Tobotronc. Pel que fa a l’esquí de fons, ha continuat registrant xifres altes d’ocupació, amb dies que s’han omplert tots els horaris de les classes col·lectives. Les sortides amb motos de neu, les moonbikes, i les rutes a cavall, també han estat bastant demandades.

L’estació d’esquí de fons de la Rabassa – Naturland continua oberta diàriament amb el 100% de les instal·lacions, amb uns gruixos de neu que oscil·len entre els 30 i els 90 centímetres de qualitat dura. Les nevades d’aquests dies s’espera que puguin millorar el traçat i que ajudin a la conservació dels circuits d’skimo, raquetes i motos. Per tant, l’activitat del parc continuarà de forma habitual després d’un balanç molt satisfactori i una tendència que s’espera que continuï similar la resta de la temporada.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending